Przedstawiamy naszą propozycję na organizację przyjęcia w restauracji Mollini. Możliwość zapłacenia rachunku: gotówka, karta kredytowa, przelew. Napoje płatne nielimitowane 30 zł/os (woda w karafce , lemoniada, kawa Lavazza, herbata liściasta)
Menu
Przystawka
(serwowana w stół)
Panini e burro
Koszyk ciepłych bułeczek z masłem ziołowo- czosnkowym
Carpaccio di manzo
Plastry polędwicy wołowej skropione sosem salsa-verde podane na rucoli z parmezanem i kaparami
Caprese
Sałatka z mozzarelli, pomidorów i rucoli okraszone sosem salsa-verde
Zupa
( do wyboru na miejscu)
Crema di pomodori
Krem pomidorowy z oliwą bazyliową
Crema di bianco verdure
Krem z białych warzyw z czarnym sezamem i oliwą extra vergine
Dania główne
( do wyboru na miejscu)
Filetii maiale Torino
Eskalopki z polędwiczki wieprzowej kremowym sosie grzybowym
podane na kluskach ziemniaczanych z bukietem sałat
Salmone al porri
Pieczony filet z łososia w sosie oliwnym z pora i kaparów
podany na liściach szpinaku z bukietem sałat
Gnocchi con spinaci (wege)
Włoskie kluski ziemniaczane ze szpinakiem i cukinią w kremowym sosie z gorgonzoli
Deser
( do wyboru na miejscu)
Creme Brulee
Krem waniliowy z karmelowym nakryciem
Dolce alla Mollini
Domowa beza z malinami, mascarpone, karmelem, bitą śmietaną, prażonymi migdałami i cynamonem
Koszt menu : 120 zł/os. (+napoje)
Menu wigilijne
Przystawka (serwowana w stół)
Koszyk ciepłych bułeczek z masłem ziołowo – czosnkowym
Polędwica z dorsza z farszem z pomidorów i włoszczyzny
Pierogi z kapustą i grzybami z okrasą
Śledź w śmietanie i świeżych ziołach
Zupa ( do wyboru na miejscu)
Barszcz czerwony z uszkami
Krem z białych warzyw z czarnym sezamem i oliwą extra vergine
Dania główne
( do wyboru na miejscu)
Fileti maiale Torino
Eskalopki z polędwiczki wieprzowej w sosie grzybowym
podane na kluskach ziemniaczanych z bukietem sałat
Salmone al pomodoro
Pieczony filet z łososia w sosie oliwnym z pora i kaparów
podany na liściach szpinaku z bukietem sałat
Gnocchi con spinaci (wege)
Włoskie kluski ziemniaczane ze szpinakiem i cukinią w kremowym sosie z gorgonzoli
Deser
( do wyboru na miejscu)
Creme Brulee
Krem waniliowy z karmelowym nakryciem
Dolce alla Mollini
Domowa beza z malinami, mascarpone, karmelem, bitą śmietaną, prażonymi migdałami i cynamonem
Koszt menu : 130 zł/os. ( +napoje)