Przedstawiamy naszą propozycję na organizację przyjęcia w restauracji Mollini. Możliwość zapłacenia rachunku: gotówka, karta kredytowa, przelew. Napoje płatne nielimitowane 30 zł/os (woda w karafce , lemoniada, kawa Lavazza, herbata liściasta)
Menu
Przystawka
(serwowana w stół)
Panini e burro
Koszyk ciepłych bułeczek z masłem ziołowo- czosnkowym
Carpaccio di manzo
Plastry polędwicy wołowej skropione sosem salsa-verde podane na rucoli z parmezanem i kaparami
Caprese
Sałatka z mozzarelli, pomidorów i rucoli okraszone sosem salsa-verde
Zupa
( do wyboru na miejscu)
Crema di pomodori
Krem pomidorowy z oliwą bazyliową
Crema di bianco verdure
Krem z białych warzyw z prażonymi ziarnami słonecznika i oliwą extra vergine
Dania główne
( do wyboru na miejscu)
Filetii maiale Torino
Eskalopki z polędwiczki wieprzowej kremowym sosie grzybowym
podane na kluskach ziemniaczanych z bukietem sałat
Salmone al porri
Pieczony filet z łososia w sosie oliwnym z pora i kaparów
podany na liściach szpinaku z bukietem sałat
Gnocchi con spinaci (wege)
Włoskie kluski ziemniaczane ze szpinakiem i cukinią w kremowym sosie z gorgonzoli
Deser
( do wyboru na miejscu)
Creme Brulee
Krem waniliowy z karmelowym nakryciem
Dolce alla Mollini
Domowa beza z malinami, mascarpone, karmelem, bitą śmietaną, prażonymi migdałami i cynamonem
Koszt menu : 130 zł/os.
(+napoje nielimitowane 30 zł/os)
Menu wigilijne
Przystawka
(serwowana w stół)
Koszyk ciepłych bułeczek z masłem ziołowo- czosnkowym
Śledz marynowany w ziołach i śmietanie
Filet z dorsza z farszem z marchewki, pietruszki i pomidorów
Pierogi z kapustą i grzybami z okrasą z cebuli i masła
Zupa
Barszcz czerwony wigilijny
z krokietem faszerowanym kapustą i grzybami
Dania główne
( do wyboru na miejscu)
Eskalopki z polędwiczki wieprzowej kremowym sosie grzybowym
podane na kluskach ziemniaczanych z bukietem sałat
Pieczony filet z łososia w sosie oliwnym z pora i kaparów
podany na liściach szpinaku z bukietem sałat
Włoskie kluski ziemniaczane ze szpinakiem i cukinią w kremowym sosie z gorgonzoli
Deser
( do wyboru na miejscu)
Krem waniliowy z karmelowym nakryciem
Domowa beza z malinami, mascarpone, karmelem,
bitą śmietaną, prażonymi migdałami i cynamonem
Koszt menu : 160 zł/os.
(+napoje nielimitowane 30 zł/os)