Przedstawiamy naszą propozycję na organizację przyjęcia w restauracji Mollini. Możliwość zapłacenia rachunku: gotówka, karta kredytowa, przelew. Napoje płatne nielimitowane 30 zł/os (woda w karafce , lemoniada, kawa Lavazza,  herbata liściasta)

 

Menu

Przystawka
(serwowana w stół)

Panini e burro
Koszyk ciepłych bułeczek z masłem ziołowo- czosnkowym

Carpaccio di manzo
Plastry polędwicy wołowej skropione sosem salsa-verde podane na rucoli z parmezanem i kaparami

Caprese
Sałatka z mozzarelli, pomidorów i rucoli okraszone sosem salsa-verde

 Zupa
( do wyboru na miejscu)

 Crema di pomodori
Krem pomidorowy z oliwą bazyliową

Crema di bianco verdure
Krem z białych warzyw z prażonymi ziarnami słonecznika  i oliwą extra vergine

 

 Dania główne
( do wyboru na miejscu)

Filetii maiale Torino
Eskalopki z polędwiczki wieprzowej kremowym sosie grzybowym 
podane na kluskach ziemniaczanych z bukietem sałat

 Salmone al porri
Pieczony filet z łososia w sosie oliwnym z pora i kaparów
podany na liściach szpinaku z bukietem sałat

 Gnocchi con spinaci (wege)
Włoskie kluski ziemniaczane ze szpinakiem i cukinią w kremowym sosie z gorgonzoli

 

 

  Deser
( do wyboru na miejscu)

 Creme Brulee
Krem waniliowy z karmelowym nakryciem

Dolce alla Mollini
 Domowa beza z malinami, mascarpone, karmelem, bitą śmietaną, prażonymi migdałami i cynamonem  

 

Koszt menu : 130 zł/os.
(+napoje nielimitowane 30 zł/os)

 

 

Menu wigilijne 

Przystawka
(serwowana w stół)


Koszyk ciepłych bułeczek z masłem ziołowo- czosnkowym

Śledz marynowany w ziołach i śmietanie 

Filet z dorsza z farszem z marchewki, pietruszki i pomidorów

Pierogi z kapustą i grzybami z okrasą z cebuli i masła

 Zupa

Barszcz czerwony wigilijny
z krokietem faszerowanym kapustą i grzybami 

 

 Dania główne
( do wyboru na miejscu)


Eskalopki z polędwiczki wieprzowej kremowym sosie grzybowym 
podane na kluskach ziemniaczanych z bukietem sałat


Pieczony filet z łososia w sosie oliwnym z pora i kaparów
podany na liściach szpinaku z bukietem sałat


Włoskie kluski ziemniaczane ze szpinakiem i cukinią w kremowym sosie z gorgonzoli

 

 

  Deser
( do wyboru na miejscu)


Krem waniliowy z karmelowym nakryciem


 Domowa beza z malinami, mascarpone, karmelem,
bitą śmietaną, prażonymi migdałami i cynamonem  

 

Koszt menu : 160 zł/os.
(+napoje nielimitowane 30 zł/os)

 

 

Mollini.pl
Ta strona używa cookies. Czytaj więcej na temat polityki cookies.